woensdag 30 december 2020

Boeken verslonden in december




"We Bought A Zoo" van Benjamin Mee is heel anders dan de verfilming. Soms een beetje chaotisch verteld, we springen van anekdote naar anekdote doorheen de tijd. Soms moeilijk geconstrueerde, lange zinnen. De motivatie van het hele concept is ook een beetje zoek. Maar interessant genoeg vanuit een ondernemersperspectief. 




"De Zoon van de Verhalenverteller" van Pierre Jarawan is een kleurrijke roman over een jongen op zoek naar zijn vader. Een verhaal over verhalen vertellen, over obsessies, verlies, liefde, en dit allemaal tegen de achtergrond van de oorlogen in Libanon.

 

 



"Liefde van A tot Z" van S. K. Ali is meer dan een young adult liefdesroman en behandelt thema's als racisme, vooroordelen, haat, activisme maar ook verlies, ziekte, vriendschap, ouderschap, en zoveel meer.  

 

 

 


 

"A Cornish Promise" van Terri Nixon is het tweede deel in haar Fox Bay Saga. Het verhaal speelt zich enkele maanden af na het eerste deel, "A Cornish Inheritance". We zitten in Cornwall, 1929, en de gemeenschap krijgt nieuw leven in de brouwerij door de komst van Amy, schipbreukeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten